Linuxdag på Københavns IT Universitet i torsdags

I torsdags tog jeg toget og metroen ind til Københavns IT Universitet, hvor KLID og DKUUG indbudte til Linuxdag, en eftermiddag med foredrag fra kl. 13:15-17. Der var foredrag om brug af Linux og Open Source i Mærsk Olie og gas, på DTU og i de danske erhvervsliv. Til slut var der et foredrag fra et advokatfirma, der fortalte om lukket vs. åbent software set med juridiske øjne.

Alt i alt var det en god dag med nogle gode foredrag, selvom det er noget lort, at man ikke kan bestille biletter til Metroen over nettet!

3 thoughts on “Linuxdag på Københavns IT Universitet i torsdags

  1. Nu forholder det jo sig sådan hvis man gad læse DSB’s rejseregler lidt – at når man kommer udenfor storkøbenhavnsområdet, og som jeg går udfra du kommer, fra næstved – og du køber en billet, til f.eks Nørreport, så har du omstigning i omstigningszonerne A-H – dette inkluderer bla hele det nuværende metronet 🙂

  2. Nu havde jeg lidt travlt, da jeg skulle stige på Metroen, så havde ikke tid til at stoppe og undersøge rejseregler. Desuden var jeg også inde på Metroens hjemmeside dagen forinden, men kunne umiddelbart ikke finde noget information om at min billet også galt til Metroen.

    Men tak for informationen. Det ved jeg så til en anden god gang 🙂

Der er lukket for kommentarer.