Kategoriarkiv: Om bloggen

Nyt design på bloggen, som overholder webstandarderne!

Webstandarder er nogle vejledende regler for hvordan hjemmesider skal opbygges for at de skal kunne læses af alle webbrowsere (det program, man går på nettet med). Min blog har tidligere ikke overholdt disse standarder, eftersom det design jeg brugte havde dårligt understøttelse for andre sprog end engelsk, så havde selv oversat manuelt i det, og det var blevet blevet noget værre rod. Så jeg ville hente designet til min blog igen, men det var ikke muligt, så jeg besluttede, at jeg ville skifte design på bloggen, og det var ikke nogen dårlig ídé.

Så jeg har fundet et nyt design til min blog. Jeg synes det nye design er simpelt, men flot. Den er ikke så smalt som det gamle design, så det passer bedre til store skærmopløsninger. Det er også bedre til at tilpasse sig en lokalsproget udgave af WordPress(mit blogsystem), hvor jeg med det gamle design, skulle ind og oversætte manuelt, som jo var det der gjorde det gamle rodet.

Du kan se mit gamle design her.

Jeg kaldte mit gamle design for Louis.dk version 3, så man kan vist godt kalde det nye for version 3.1. 🙂

Opdatering:
Min blogs indhold er nu udgivet under licensen “Creative Commons- by-nc-sa”, hvilket i korte træk betyder, at du har frihed til dele bloggens indhold, samt bearbejde det, så længe du krediterer rettighedshaveren (i dette tilfælde mig) samt deler det under samme licens og du ikke bruger det kommercielt. Læs mere her.

Bloggen oppe igen…

Jeg valgte i fredags at lukke min blog midlertidigt pga. at der var en idiot, der rettede i mine indlæg på bloggen.
Jeg har nu kigget alle indlæggene godt og grundigt igennem og skiftet kodeord og sat den online igen og jeg sørger som altid for at have bloggen opdateret med den seneste software.

Hvis I skulle opdage noget usædvanligt her på bloggen, så kontakt mig straks 🙂

Jeg overvejer lidt, at skifte design.

Lidt gang i bloggen igen.

Jeg har ikke blogget så meget her på det sidste, det vil jeg nu lave om på.
Jeg vil se at blogge mere om Linux, skrive flere guides, anmelde nogle ting osv. og så vil jeg også til at skrive lidt om politik, for jeg er nemlig medlem af SF Ungdom. Jeg var sammen med SF Ungdom sidste weekend, og vi havde en fed weekend.

Nyt design igen

Det var meningen at jeg skulle rette nogle fejl på det design jeg skiftede til i går, men jeg valgte i stedet at skifte til en andet som jeg synes federe om.
Det kan godt være jeg skifter igen, hvis jeg finder et jeg synes er federe, men det er der jo ikke noget galt i 😀

WordPress sikkerhedsopdatering + Nyt design

Ligesom med sidste sikkerhedsopdatering, var jeg også denne gang sen til at opdatere
Min blog har også fået et nyt design, da jeg syntes at det gamle lignede WordPress’ standardtema for meget, og også var lidt kedeligt.
Jeg har derfor kigget lidt rundt på WordPress’ temadatabase, og fundet et som jeg synes bedre om.

Update: Der er en midlertidig fejl nederst på siden. Retter den i morgen (d. 14-04-07) for er alt for træt nu.

WordPress sikkerhedsopdatering

For lidt over en uge kom der en sikkerhedsopdatering til WordPress (det system jeg bruger her på siden). Jeg opdagede det først her i dag da jeg var inde på WordPress danske hjemmeside og kigge lidt.
Så nu er Louis.dk opdateret med den nyeste version af WordPress 😀
Jeg kan i øvrigt oplyse om at jeg har gang i et par nye guides her til bloggen.