Nyt design på bloggen, som overholder webstandarderne!

Webstandarder er nogle vejledende regler for hvordan hjemmesider skal opbygges for at de skal kunne læses af alle webbrowsere (det program, man går på nettet med). Min blog har tidligere ikke overholdt disse standarder, eftersom det design jeg brugte havde dårligt understøttelse for andre sprog end engelsk, så havde selv oversat manuelt i det, og det var blevet blevet noget værre rod. Så jeg ville hente designet til min blog igen, men det var ikke muligt, så jeg besluttede, at jeg ville skifte design på bloggen, og det var ikke nogen dårlig ídé.

Så jeg har fundet et nyt design til min blog. Jeg synes det nye design er simpelt, men flot. Den er ikke så smalt som det gamle design, så det passer bedre til store skærmopløsninger. Det er også bedre til at tilpasse sig en lokalsproget udgave af WordPress(mit blogsystem), hvor jeg med det gamle design, skulle ind og oversætte manuelt, som jo var det der gjorde det gamle rodet.

Du kan se mit gamle design her.

Jeg kaldte mit gamle design for Louis.dk version 3, så man kan vist godt kalde det nye for version 3.1. 🙂

Opdatering:
Min blogs indhold er nu udgivet under licensen “Creative Commons- by-nc-sa”, hvilket i korte træk betyder, at du har frihed til dele bloggens indhold, samt bearbejde det, så længe du krediterer rettighedshaveren (i dette tilfælde mig) samt deler det under samme licens og du ikke bruger det kommercielt. Læs mere her.

One thought on “Nyt design på bloggen, som overholder webstandarderne!

  1. Hej Louis

    Jeg kan da lige pynte det nye design med en kommentar, som den først….eller skal jeg skrive: FØRSTE!!!! 1ST! NOOBS! ?

    I øvrigt er min nye laptop ankommet med post manden (tak til den sædvanlige tykke post-mand), den er utrolig lækker, men også ret tung . Den har ingen dimser til, at holde låget på plads, men det klarer den også fin nok med al dens vægt. Hvad jeg skal med dens gps modtager må nogle hos lenovo vide, men den er jo også aimed mod erhvervsfolk og ikke undertegnet endnu.

Der er lukket for kommentarer.