Open-source konference, tynd demonstration og brev fra EUC

I torsdags var jeg til konferencen “Open source-software i det offentlige” som blev afholdt på Børsen i København. Jeg havde fået en fribillet fordi jeg havde skrevet om arrangementet på Linux-portalen LinuxIN. Der var nogle gode foredrag om Open Source i det offentlige, i Gribskov Kommune, i sygehussektoren og på Københavns Universitet og så et om en økonoms syn på Open Source. Der var også en masse stande. Jeg stod meget ovre ved Community-standen hvor Ubuntu, Mozilla og Open Office-gutterne stod og jeg fik da også taget noget merchandise med hjem. Det var alt i alt en god konference og jeg mødte en fyr navn Rune derinde som jeg aftale med, at vi tog til en demonstration imod IFPI og censur på Betel Thorvaldsens Plads  i København dagen efter.

Dagen efter tog jeg så toget til København, hvor jeg mødtes med Rune og hans fætter. Vi kørte ud til Betel Thorvaldsens Plads, hvor vi var kl. 16:06, men blev slemt skuffede, da der var tomt og ingen demonstration. Rune havde kontaktet formanden for IT-POL dagen før, som stod til på Facebook at skulle tale, men han kendte intet til arrangementet. Så Rune og jeg gik i stedet en tur, hvor han viste mig København. Det var meget hyggeligt og så var togbiletten da heller ikke helt spildt alligevel.

Da jeg kom hjem fra København, lå der et brev fra EUC, hvor der stod at jeg skulle starte på datateknikker-uddannelsen i april. Jeg havde misforstået det og troede at jeg først skulle starte i august, men på den anden, er det meget dejligt, at komme i gang så hurtigt som muligt.

Jeg gik også lige ind på Facebook, hvor demonstrationen imod IFPI og censur var annonceret. Der stod, at der både var demonstration i Esbjerg, Odense, Århus og København, men jeg kunne se i kommentarerne, at der også var andre som var mødt skuffede op i både København og Odense, imens der havde været omkring 20 mennesker i både Esbjerg og Århus. Helt ærligt, det kunne godt have været bedre planlagt!