Ny netbook

Jeg bestilte den 23. maj 2009 en netbook hos Dell, og fik først at vide efter bestillingen, at den først ville blive leveret den 29/6, men jeg accepterede det. Da de den 16/6 trak belønbet, (hvilket de første må gøre når varen er afsendt), troede jeg, at varen var på vej, men jeg tog fejl. Et par dage før varen seneste skulle have været leveret, ændrede de leveringsdatoen fra den 29/6 til 9/7. Dette gjorde de uden varsel, jeg kunne kun se dette via deres online ordrestatus-side. Det var bare dråben, som fik bæret til at flyde over, og jeg klagede til deres support og fik svar på engelsk. De skrev, at de ikke gav kompensation for forlænget leveringstid, at de ikke kunne grantere, at man ordre blev leveret senest 9/7 samt at jeg bare kunne skrive til dem, HVIS jeg ville have annulleret min ordre. Da jeg et par dage senere den 4/6 tjekkede deres online ordrestatus side, kunne jeg jeg se, at de havde annulleret min ordre, uden at jeg havde bedt om det og uden varsel. Da jeg så tjekkede min webbank kunne jeg se, at de  ikke havde genindsat mine penge, jeg skrev til deres support og fik at vide, at der ville gå 5-7 arbejdsdage. En ting er, at de hæver beløbet flere uger før afsendelse, men når de er så lang til om at tilbagebetale en ordre som de selv har annulleret, så grænser det sig til tyveri. Pengene blev dog sat ind her i fredags den 10/6.

Jeg havde nu glædet mig lidt til den netbook, da det var en solid og robust model som kom med Ubuntu præinstalleret, men når de ikke kan levere min vare til tiden, så gider jeg ikke handle med dem. I stedet gik ind på Laptops.dk og bestilte en Asus Eee S101, der opgraderet til 2 GB ram kostede 4.200 kr, som det kun tog to døgn at få leveret. Havde jeg hørt postbudet, havde jeg fået den kun et døgn efter jeg havde bestilt den. Dette er en rigtig dejlig maskine, som jeg er  blevet rigtig gad for og den kører selvfølgelig Linux. Jeg kæmper dog med Asus som at få refunderet Windows-licensen.