Thinkpad T400s – ligner lidt en øjenåbner fra Lenovos side

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at siden Lenovo overtog Thinkpad-brandet er kvaliteten dalet, og modellerne er blevet tykkere og tungere.

Jeg har selv en Thinkpad T61p og den er såmen fin nok, men hvis man samlinger den med en Thinkpad T43 (den sidste Thinkpad som IBM levede), så er T43’eren klart mere solid og holdbar. Den er bla. tykkere i platsikken og har et bedre tastatur

Jeg har set nogle af de Thinkpads, som Lenovo lavede lige efter min model, og synes ikke rigtig, at det er samme kvalitet som min Thinkpad T61p, men for nylig har Lenovo annonceret en Thinkpad T400s, som skulle blive lanceret i USA i slutningen af juni.

Thinkpad T400s
Lenovos nye Thinkpad T400s

Lenovos nye Thinkpad T400s er en 14″  Thinkpad, som er solid og tynd. De har lavet en ny Trackpoint, som minder mere om IBM’s Trackpoint som den så ud på Thinkpad T4x (se billede nedenfor).

Trackpoint
Fra venstre: Trackpoint på henholdsvis T4x, T6x og T400s

Jeg tror, at Lenovo med deres nye Thinkpad T400s er ved at indse, at de bliver nød til at gå tilbage til den gode gamle IBM-kvalitet, hvis Thinkpad-brandet forsat skal stå for kvalitet og et solidt design. Folk er ved at opdage, at der findes andre gode business-bærbare end Thinkpads.

Nå, men jeg ville bare lige dele dette med jer. Har ingen planer om at købe modellen, da jeg allerede har en fin Thinkpad T61p, og snart får en netbook Dell Latitude 2100 ind ad døren. Det er en solid netbook lavet til uddannelsesinstitioner med gummibesalg og Ubuntu præinstalleret.