Der sker en masse for tiden

Der sker en masse i øjeblikket. Jeg er dårlig nok tid til at være hjemme.
I går var jeg til SFU Næstved’s første møde i år. Det var hyggeligt 🙂 Var hjemme ca. 17:40.
I dag tog jeg med Jianzhi og Nicky fra min skole til byen, hvor vi gik lidt rundt og hyggede os. Vi mødte også min gamle skolekammerat Oliver som jeg ikke har set i 3 år. Da Nicky og Oliver tog hjem, gik Jianzhi og jeg op på biblioteket og sad på nettet en time indtil vores tid løb ud, hvorefter vi tog hjem. Det var skam en meget hyggelig eftermiddag 🙂 Var hjemme ca. 18:45.
I morgen skal Jianzhi og jeg hjem til Nicky, hvor vi skal installere Linux på hans computer. Derefter tager jeg ud til Linux-møde på Kalbyrisskolen, og kommer først hjem ved 22:40-tiden. Det skal nok blive hyggeligt. Alle er med interesse i Linux/BSD/Open Source er velkommende. Læs mere om det her:
På fredag tager jeg ud og henter mit nye LG 32″ HD-ready fladskærmstv og køber samtidigt en Playstation 3, en tv-tuner og noget tilbehør. De er nemlig meningen, at jeg skal installere Linux og Myhtv (mediacenter) på den, så den både fungerer som en spillemaskine, stationær og tv. Jeg har købt en 750 GB harddisk, som jeg tilslutter til så jeg har massere at plads til at optage på. Jeg laver det også sådan, at jeg kan få forbindelse til den fra min bærbar ligemeget hvor jeg er i verden bare den er tændt og jeg har net. Så kan nemlig se tv, optagelser m. m. hjemmefra. Alt det når jeg selvfølgelig ikke at lave på en dag, det er et projekt, som jeg kan gå at rode med 🙂
Nå men tilbage til fredagen. jeg ved endnu ikke om jeg skal til fest om aftenen, men det er da også meget hyggeligt bare at være derhjemme og rode med sit nye grej 🙂
Fra lørdag kl. 13 til søndag kl. 12 skal jeg holde regionsweeekend sammen med hele SFU Storstrøm, hvor vi bla. skal forbredde os til de nye udfordringer i 2008, hygge og feste om lørdagen. Det bliver smadder hyggeligt 🙂
Ja, man kan vist ikke sige at det bliver en kedelig uge 🙂

2 thoughts on “Der sker en masse for tiden

  1. Hello Louis…
    Jeg sys sku at dine weekender lyder nice 🙂
    Du en laban du er, håber du nyder dit 10’ende år på den skole der. Glæder mig til at se din lår igen og din frisurer 😛 .

    Hils omkring dig homie.
    LINUX 4-Life 🙂

Der er lukket for kommentarer.