Fødelsesdag, SFU og Linuxmøde

Der er sket en del i denne uge og i slutningen af sidste uge, så jeg starter fra en ende af:

Fredag den 14/9:

Jeg havde aftalt med klassen, at jeg skulle holde fødselsdagsfest om aftenen, så tog ud til storcenteret efter skole og købte snacks til festen og noget nyt tøj.
Jeg havde planlagt, at vi skulle være på loftet, hvor der er god plads og hvor min mors 30 år gamle, men stadig gode B&O anlæg står, som hun har købt brugt. Jeg satte min computer til min mors anlæg med et jack-stik, så vi kunne høre musik fra nettet og via USB nøgler, hvis der var nogen der tog nogle med.

Det blev en rigtig hyggelig fest. Gæsterne kom klokken 20 og de sidste gik først ved 4-tiden om morgenen. Vi hyggede os, hørte musik og fik drukket en del. Jeg fik nogle flotte t-shirts i fødselsdagsgave og så var der andre der lavede sjov med mig og gav mig nogle ret skøre fødselsdagsgaver bla. en oppustelig gris med et hul bagi og nej jeg har ikke brugt den efterfølgende he he…
Tak for en hyggelig aften 1y 🙂

Weekenden den 15/9-16/9:

Resten af weekenden gik stille og roligt, dog havde jeg nogle routerproblemerom søndagen, som jeg dog fik løst.

Mandag den 17/9:

Om mandagen tog jeg efter skole til Linuxmøde på RUG og var sammen nogle Linuxbrugere der. Ganske hyggeligt 🙂

Onsdag den 19/9:

Ja, det var så dagen hvor jeg fylde 17. Jeg havde taget noget kage med i skole og skoledagen forløb ganske hyggeligt.
Efter skole tog jeg op til Studenternes Hus, hvor jeg skulle mødes med nogle fra SFU Næstved til et foredrag om ungdomspartiet og dets politik. Desværre havde vi ikke annonceret foredraget i tide så der kom ingen, men vi fandt nogle i Studenternes Hus, som gerne ville høre lidt om SFU, så det gik egentligt meget godt alligevel.

Efter foredraget, tog jeg hjem, fik slappet lidt, lavet lektier og spist aftensmad, inden jeg tog afsted til SFU Næstved’s årlige generalforsamling. Det var meget hyggeligt, men det trak en time ud, så min far var lidt knotten, da jeg kom ud og kom også lidt sendt hjem pga. mødet trak ud.

Weekenden den 21/9-23/9:
Fredagen gik stille og roligt, jeg fik slappet af oven på ugen, siddet ved computeren og set lidt tv.

Om lørdagen var det egentligt meningen, at jeg skulle til Regionsmøde med SFU’s Lokalafdelingen i Storestrøm, men følte at jeg havde behov for at slappe af om lørdagen, så jeg meldte fra. Så jeg brugte lørdagen til at slappe af og så ringede jeg også til min ven Stephen, som var hjemme på weekend fra den efterskole som han går på. Han fortalte at det gik godt, men at han var lidt træt.

Om søndagen skulle jeg holde fødselsdag for familien. De kom til Brunch kl. 9:30. Det var en rigtig hyggelig søndag. Det var rart at gense familien. Jeg fik bla. nogle USB nøgler og en del penge i fødselsdagsgave.

Det var så, hvad jeg har lavet i denne uge og slutningen af sidste uge. En ny uge venter i morgen 🙂