Tucan – gør det nemt at hente fra filhosting-sider

Vi kender vel allesammen det, at man sidder og skal hente noget fra en filhosting-side, og så sidder man der og skal klikke på mange links og holde styr på, hvor ens browser ligger filerne henne. Det kan også være, at man vil hente nogle filer fra en filhosting-side, hvor man skal sidde og vente på at få downloadlinket, fordi siden kræver betaling for hurtig download.

Der findes et open-source program, som kan gøre disse ting nemmere for en. Det hedder Tucan, og findes både til Linux og Windows.

Man indsætter bare ens links i et felt, og trykker på knappen “Check Links”. Det er lige meget om der er tekst mellem linksene, det hindrer ikke Tucan i at udrede dem.

tucan1

Derefter tjekker Tucan de indsatte links. De fungerende markeres med grøn pil udfor. Dem som ikke fungerer markeres med grå pil udfor.

tucan2

Efter at have tjekket linksenes gyldighed går Tucan i gang med at downloade dem. Hvis man ikke er betalt medlem og serveren har ventetid, venter Tucan pænt og går i gang med at downloade derefter.

tucan3

Hvis man er betalt medlem hos et eller flere filhosting-sider kan Tucan også håndtere disse og downloader som standard 5 filer ad gangen.

tucan4

Tucan understøtter en lang række filhosting-sider, som det ses nedenfor. Listen udvides løbende, efterhånden som udviklingen skrider fremad.

tucan5

Lyder det interessant? Tucan hentes til både Linux og Windows her. Ubuntu-pakke kan findes her.

Lige et godt tip: Hvis man skal finde materiale fra diverse filhosting-sider, så er katz.cd et godt sted at søge 🙂