Arto’s Notifier’s “Now Playing!”-funktion under Linux.

Da jeg får et par uger siden skrev guiden om hvordan man installere Arto Notifier under Linux via Wine, skrev jeg at funktionen “Now Playing!”* ikke virkede under Linux så man derfor skulle slå funktionen fra. Det gjorde jeg på baggrund af at jeg sidste sommer havde installeret Winamp til Windows via Wine. Den hakkede i lyden hver gang en anden lyd spillede som fx. når nogle loggede på MSN.
Det er nu snart et år siden og Wine er blevet meget bedre siden, så nu kan man godt spille musik i Winamp under Linux uden den hakker i lyden.
Hvis du spørg hvorfor jeg ikke prøvede med Windows Media Player og iTunes kan jeg svare at det gjorde jeg også, men jeg kunne ikke få dem installeret.

*Now Playing! er en funktion i Arto Notifier der gør at brugere på Arto kan se i din profil hvad for noget musik du hører, hvis du hører det i Windows Media Player, iTunes eller Winamp.