This video is not available in your country

Det sker af til når man prøver at se en video på YouTube at man så får beskeden ” This video is not available in your country.”.

Det er fordi, at der er nogle som går i for små sko og ikke fatter, at det er gratis reklame og mange hører et nummer derinde og hvis de så synes om det går ud og køber det.

Tag fx Monty Python som lagde mange af deres videoer op på YouTube med et link til Amazon ude i siden., hvor man kunne købe filmene. De har så medført en stigning i salget på ikke mindre end 23000%

Tilbage til “landegrænse-spærringen” på YouTube. Her er 2 videoer som pt. ikke kan ses hvis man har en dansk IP-adresse:

Fatboy Slim – Right here, right now: http://www.youtube.com/watch?v=R795KiMD4zs

Good Charlotte – Lifestyles of the Rich & Famous: http://www.youtube.com/watch?v=nVeRplP_zUE

Alt hvad man behøver er blot at gå ind på http://www.hidemyass.com og indtaste adressen til ovenstående videoer og wupti så kan man se dem!

Det er jo så pærelet at omgå, så fatter ikke hvorfor de sætter den begrænsning – internettet er for alle!

2 thoughts on “This video is not available in your country

  1. Jeg kender også til problemet. Men hvad der virker værre er, at det sker for nogle videoer, der oprindelig var tilgængelige for alle. Og det sker sommetider også for nogle danske musikvideoer. Men situationen bliver værre endnu. Nu udvikler de nyere typer af denne blokerings meddelelse. Jeg er fx. begyndt at se den som: “This video contains content from EMI. It is no longer available in your country.” Og de gør blokeringen mere effektiv: Jeg har prøvet med Hidemyass og nogle andre gode proxyservere, der skulle kunne løse problemet, men ingen af delene virker! Jeg er – for at sige det ligeud – så pissetræt af al den blokering! Hvad skal det egentlig gøre godt for? Det giver nærmest ingen mening! Tidligere var der ingen problemer med at kunne se det man ville på YouTube.

    Men det er dog ikke kun på YouTube det sker. Det sker også på visse andre video-sider.

  2. @Anders
    Artiklen er over et år gammel, så der kan godt være kommet nye restraktioner siden da. Der kan blokeringer, som gælder i hele verden, men hvor de bare skriver, at det er blokeret i ens land.
    Men ja, der kommer flere og flere restraktioner på brug af internettet, og det er en skidt ting. Lige nu er der fx. hemmelige forhandlinger i gang om den såkaldte antipirataftale, og det eneste pladebranchen opnår ved de her restraktioner er at flere bliver sure og boycutter pladeindrustrien.

Der er lukket for kommentarer.